Sunday, July 5, 2009

3 rasa.


Apa yang kte leh citer pasal 3 rasa nie..
korang mesti duk pikir pasal 3 rasa yg lain kan..
bukan masak ikan 3 rasa k..
tapi aku nak citer pasal 3 rasa yang aku rasa skunk..
aku rasa..
SAKIT.
SEDEY.
HAPPY.
Nak tau nape aku saket?
aku bukan sakit pe pown..
sakit ati bile once kite percaya kat org nieh, tapi die cam tikam kita dari blakang lak..
hesh..
ape nak jadi la kan..
aku xkesah pown sebenarnyer..
sebab tuhan dah tunjukkan sume nyer..
tuhan dah bagi jalan pada aku..
aku just berserah padanya then redha je ngan ape blaku pasnie..
sebab kita kan ade pencipta and tuhan..segalanya die tahu n die akan bg yg terbaik tuk hambanya kan..
Sedey.
Sedey sangat bile ingat balik ape bende yg dah belaku before.
mmg la xbaek tuk ingat perkara yg dah lepas.
tapi bukan niat kite nak ingat sume bende tu.
once aku ingat.
aku cepat2 buang ingatan tu..
aku pikir bende lain.
aku xnak ingat pown pasal bende yg leh wat aku sedey.
aku dah janji ngan diri aku sendiri..xnak sedey2 lagi dah..
sebab bukan diri aku yg sebenar kalau sedey2 nie.
HAPPY??
aku happy sangat bile sume bende yg menyakitkan hati aku then yg wat aku sedey tu aku berjaya atasi..
so bende tu wat aku happy sangat..
then satu lagi yg leh wat aku happy is...
aku dapat smthg yg amat berharga dalam idop aku..
aku xkan cakap la ape die kan..
cume aku sorang je tau.
hehehe..
ini one of the luahan hati aku lepas sume bende dah jadi kat aku slame nie..
nanti aku post lagi kalu ade..
so topik yg terbaru akn ku post kan nanti is TRIP TO IPOH WITH JOMGIG!!!
so korang layan je la k...tataatatata..

4 comments:

NYOR said...

betol3...
itu saye setuju..
huhuuh

P e l u k a h a t i said...

sayu je aku bace..:p

zolberlyder said...

jangan cakap cam tu..hehe..say lagi sedey..

Meen Eunos said...

aku pom setuju dgn mung.